Ценовник за достава

За транспортот на производи купени и продадени преку eMall е задолжена Глобко ГЛС, Скопје, како карго превозник.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВА:

0 до 1кг 80 денари
1 до 5кг 120 денари
5 до 10кг 150 денари
10 до 30кг 180 денари
30 до 50кг 300 денари

Цените се со пресметан ДДВ.

Време во кое куририте се во Вашиот регион:

Реон
Куманово,Липково, Старо Нагоричане
Крива Паланка
Кратово
Пробиштип
Свети Николе
Штип
Кочани
Виница
Берово
Делчево
Пехчево
Македонска Каменица
Радовиш
Струмица,Ново С, Василево,Босилово
Велес
Кавадарци
Неготино
Валандово
Демир Капија
Богданци
Гевгелија
Прилеп
Битола
Демир Хисар
Ресен
Тетово, Теарце, Боговиње,Брвеница,Желино
Гостивар
Дебар
Кичево
Охрид
Струга
Крушево
Курир
16.00h
16.00h
12h
12h
12h
16h
14.30h
12h
13h
12h
12h
14h
16.00h
14.30h
16.00h
16.00h
14.30h
12h
12h
12h
14.30h
16.00h
16.00h
14.30h
12h
16.00h
16.00h
12h
16.00h
15.00h
15.00h
12h
Бесплатна достава
Сигурен шопинг