Полиса за испорака

1. Испораката на производите нарачани и платени преку emall.mk ќе бидат испорачани на начин на кој сте одбрале при нарачка преку карго компанијата со која имаме договор за соработка.

2. Производите ќе бидат испратени на адреса на купувачот која ја оставил при регистрација на сервисот. Доколку доставувачот не успее да го пронајде купувачот на соодветната сдреса, ќе му остави известување за направениот обид за достава, а истиот ќе биде контактиран и од наша страна на контакт информациите кои ги оставил при регистрација (е-маил, телефонски број).

Бесплатна достава
Сигурен шопинг